23/06/2017

Tahtsin kirjutama tulla häid uudiseid ! Ville saab endale ratta ja uue vankri ! Käisime neid abivahendite keskuses proovimas ! Jee ! Nendega läheb veel aega, sest vanker on vaja tellida ja rattale on vaja teha natuke lisasid vastavalt Ville vajadustele. Teen pilti ja väikse video meie esimesest sõidust õues kui selle kätte saame :) Nii lahe ikka ! Võime mõni hommik kasvõi lasteaeda minna rattaga :)
Üks hea uudis on veel see, et Ville sai ratsutamisstipendiumi lihashaigete liidult, jee ! Nüüd suveks tegemisi jagub. Teen palju pilte nagu ikka kui lähme esimene kord hobustega tutvuma ja jagan ka meie blogi armsate lugejatega :)
Samuti on minul häid uudiseid ! Sain kooli sisse ! Lähen uut ametit omandama, jess ! Ma juba nii ootan septembrit ! Minu arust ametikoolid on hea võimalus kus omale uus amet omandada. Ei pea alati minema ülikooli kui on olemas meelepärane amet ka ametikoolis. Kahju, et ma alles nüüd sellest aru saan, varem ma ei hinnanud ametikoole nii nagu nüüd. Aga eks vanusega tulebki tasakesi ka tarkus :D
Ville ravi rindelt hetkel uudiseid ei ole, kõigi arstide käest kuuleme ainult, et oodake sügiseni ! Suvepuhkused tulevad vahele. Ja see on nii uus ravim, et kindlasti on vaja välja töötada kriteeriumid ja Fimea veel tegema avalduse, et see üldse Soome saada. Aga loodan parimat ! Ja ei kaota lootust, et meie Ville seda saaks pluss siis kõik muud lapsed ja täiskasvanud, kes seda vajavad ! Seni kuni teame rohkem infot, lähme edasi ja proovime nautida suve nii palju kui võimalik ! Sügisest algab põnev aeg- Villel lasteaed ja minul kool :)

No comments:

Post a Comment