06/03/2016


Aeg läheb nii ruttu ! Uskumatu ! Plaanisin neljapäeval kirjutada, et kuidas meil läks aga olin õhtuks nii väsinud, et enam ei jõudnud. Koera ja lapsega tegelemine võtab nii palju energiat, et ei jaksa õhtuks enam arvutit lahti teha. Ühesõnaga meile öeldi, et Ville on veel liiga noor, et saada spets ujumisteraapiat ja et arsti arvates piisab ühest füsiost nädalas. Samuti oleme järjekorras seisuraamile ja istumislauale aga kuna Ville on nii väike siis neid on haiglas vähe ja saame need alles siis kui keegi tagasi toob. Ja elektrilise ratatooli saab ta siis kui ta seda juhtida oskab, hetkel ta seda ei oskaks. Samuti saime saatekirja geenitestile, et kontrollida nii mind kui ka meest. Veel saime saatekirja tegevus terapeudile, et teada saada, milliseid abivahendeid Ville veel vajab. Kohal oli ka haigla sotstöötaja, kes andis meile hunniku pabereid, mis on vaja ära täita, et taotleda erivajaduse toetust. Huuh, visiit kestis kaks tundi ja kui ausalt öelda siis olen vähe pettunud. Me nii lootsime mehega saada rohkem füsiot aga arst leidis, et see pole vajalik. Seega peame ise leidma võimaluse, kui tahame, et Ville saaks rohkem liikumist. Mõtlesime abikaasaga, et kas hakkame rohkem ujumas käima või võtame ise ühe füsio juurde. Mõtleme veel ja uurime maad.
Täna oli meil mehega pulma- aastapäev ja nii vahva päev oli ! Ville ja koer läksid vanaemale ja vanaisale külla ja meie läksime jalutama. Käisime sushit söömas ja tegime kodukohale tiiru peale, hiljem vaatasime kodus kaisutades filmi ja peale seda läksime pesamunadele järgi. Igatsus oli suur aga see oli esimene kord peale Ville sündi kus me saime päeva iseendale ja meile oli seda vaja.
Uuel nädalal on paar vahvat üritust tulemas, kirjutan nendest siis kui oleme neil osalenud. Nii tore on Villega käia erinevatel üritustel kus ta näeb teisi lapsi ja saab teistega mängida, ta on meil nii armas naerusuine ja sotsiaalne poiss :)
Tõestuseks lisan pildid ujulast, mis on tehtud eile. Ville on siin 1,5 aastane, küll ta kasvab ruttu  :)






No comments:

Post a Comment