09/03/2016

Nädalavahetusel vahetasin oma vana samsungi käula uue telefoni vastu. Valituks osutus kuldset värvi huawei honor 7. Ja ma olen ülirahul ! Mul oli 4 tähtsat kriteeriumit- suur mälu, hea kaamera, metallist korpus ja hind. Näiteks need pildid on tehtud uue telefoniga ja kaamerasätted pole isegi maksimumi peal. Minu arust täitsa hästi välja tulnud :)



Homme on füsioteraapiasse minek, küsin meie terapeudi käest kas võin järgmine kord kaamera kaasa võtta siis saaks mälestuseks mõned pildid teha ja ehk ka siia riputada. Nii kahju ikka, et arst meile ei soostunud veel ühte teraapiat juurde andma. Ehk siis sügisel. Mehega hakkasime me ise uurima hoopis spetsiaalset lihashaigetele lastele mõeldud ujumist. Helistasime sinna ja lähme ujulaga tutvuma aprilli alguses, siis selgub, kas Ville sobib sinna või ei.
 Oleme see nädal palju õues käinud, nii ootan juba kevadet. Nii tüütu on kombekat Villele iga kord selga panna kui vaja koeraga õue minna. Nii mõnus oleks kui saaks ainult kampsiku peale panna ja õue minna :)

No comments:

Post a Comment