07/04/2016

Natuke arengust

Ville üks oskus, mis ei ole veel kadunud on selili olemine ja jalad õhus. See on nii vahva poos, et tegin sellest pilti. Ühe korra ta jäi isegi magama nii, et jalad olid õhus, tudus nagu väike buddha :)
Kahjuks olen märganud, et ta ei taha enam nii tihti jalgu ülesse panna kui varem seega proovin päevas mitu korda Villet panna selili, et ta saaks seda harjutada, see tugevdab nii selja- kui ka kõhulihaseid.




Tahtsin veel kirjutada, et käisime eile Helsingis tutvumas erivajadustega laste ujumises. Väga äge oli ! Väike grupp ja kaks juhendajat, iga pere juures käidi mitu korda tegelemas ja juhendamas. Ja vesi oli basseinis mitu kraadi soojem kui meie kohalikus ujulas. Hetkel oleme käinud tavalises beebi ujumises oma kodulinna ujulas aga seal on vesi veidi jahe ja grupidki on suured ning ainult üks juhendaja, kes ei jõua igale perele tagasisidet anda. Põhim6tteliselt käimegi seal veega mängimas ja ujutame last nii nagu oskame. Kvaliteedi vahe kahe ujumise vahel on tohutu. Hinnavahe ka on kolme kordne aga mis seals ikka. Seega alates maist otsustasime ühineda selle uue grupiga. 

No comments:

Post a Comment