27/02/2016

Huuh, täna oli tihe päev. Hommikul läksime haruldaste haiguste infopäevale. See oli hea otsus, saime palju uut infot just erivajadusega inimeste õigustest. Kuulsime palju elulisi näiteid ja kogemusi. Kuna oleme selles maailmas nii uued, siis on hea juba varakult teada, mis on Ville õigused. Meid võeti seal väga hästi vastu ja Villegi pidas end hästi üleval.
Ning õhtul oli ujumine ! See oli nii väsitav, Ville oli koju jõudes nii läbi, et peale ööputru jäi kohe magama :) Küsisin juhendajalt, kas võin kaamera järgmine kord kaasa võtta ja lubati ! Seega järgmine kord on oodata meie väikse kala pilte :)
Ja tahtsin veel rääkida kutsikaga koos elamist. Esimesed kaks päeva Muumi veidi pelgas ja tahtis magada meie kõrval ning oli kukununnu ja kolmandal päeval siis pättused algasid ! Natuke Ville lelude varastamist ja lauale hüppamist. Aga tegeleme sellega ja lelude varastamist on vähemaks jäänud. Ostsime Muumile tema enda korvi ja mõned uued lelud, et ta enam Villelt neid pihta ei paneks. Ja õues enam ta nii ei pelga, ainult auto tee ületamine on veel hirmus ja kiirrongi möödumine. Õnnetusi tuppa ka mõnikord juhtub aga iga päevaga vähem. Siiski otsustasime vaibad kokku korjata ja nüüd meil pole toas ühtegi vaipa ehk kuu aja pärast õnnestub tagasi tuua ! Ville on kutsast väga vaimustunud, keerab end kõhuli rohkem, sest on ju vaja vaadata, mida Muumi teeb. Olen proovinud neist mõlemist armsaid fotosid teha aga lootusetu juhtum, kui üks on korralikult siis pöörab teine end ära ja siis vastupidi ja pildile jääb udukogu :D


No comments:

Post a Comment