25/02/2016

Mul on olnud paar päeva blogi pausi. Aga seda ka põhjusega, meil olid neli päeva külas väga vahvad külalised ! :) Käisime palju jalutamas, samuti külastasime teaduskeskus Heurekat ja Sea life´i. Villele väga meeldis, tema emotsioonid olid nii lahedad ! Kõike uudistas ja uuris. Tegin palju pilte aga osad tulid udused ja paljude piltide peal olid ka meie külalised ja kuna ma ei tea, kas nad soovivad meie blogis figureerida, siis ma neid pilte siia ei lisanud. Nii toredad neli päeva olid, täis tegemisi, nalja ja naeru :)
Heurekas oli Ville vanustele natuke vähe tegemist aga see on arusaadav, sest aastased polegi nende sihtgrupp. Vahva oli ikka, sai erinevaid torusid ja katseid uudistada, natuke rottide korvpalli vaadata ja suurt rulli keerutada :) Sea Life´s oli seevastu uudistamist küllaga, vaadati väga suure huviga erinevaid akvaariume, eriti läksid peale värvilised kalad ja meduusid. Seda värvidemängu oli endalgi väga huvitav jälgida.











Paar päeva tagasi juhtus veel üks vahva asi, meie perega liitus inglise springerspanjel Muumi ! Ta on imearmas ja mega tubli ! Ja Villega on juba suured sõbrad, musitavad hommikuti :) 




No comments:

Post a Comment