04/06/2016

Kiire on, koguaeg on midagi teha ! Valmistume kolimiseks suuremasse korterisse ja Eesti reisiks ! Jee, nädalaks tuleme, nii vahva, ootan ! Villel jääb küll füsioteraapia järgmisel nädalal ära aga pole hullu, mõtlesime abikaasaga ujuma minna kuskile ujulasse või ehk isegi mõneks tunniks spaasse, seal erinevad saunad ja basseinid ja paari tunni pilet on mõistliku hinnaga. Tegelikult viimasel arsti visiidil arst ütles ise ka, et ärge üle muretsege juhul kui jääb 1-2  füsio korda vahele või ei saa nädalake seisulauda kasutada, nautige kogu perega suve ja plaanige mõni reis vms. Seega ma proovin mitte üle mõelda ja nautida meie minipuhkust !
See nädal on olnud teguderohke, käisin lapsega kunstimuuseumis, seal oli custom made näitus ja meile mõlemale Villega meeldis ! :)

Eilegi mõtlesin, et võiks midagi vahvat teha ja läksime Villega naaberlinna kirbukatuurile ja kohvikusse ! Nii vahva oli, Ville on vahva reisisell, kellega on äge erinevaid kohti külastada, talle pakub ümbritsev palju huvi ja mulle tundub, et ta sooviks lausa iga päev uusi kohti külastada :)
Ma tegelikult natuke kardan nende käimistega seda, et äkki Ville korjab mõne pisiku külge, tal ju veidi madalam immuunsüsteem kui teistel tema ealistel. Nüüd on õnneks marja hooaeg algmas ja saab lapsele palju vitamiine nende näol sisse sööta ! Ehk see aitab :)  Veel saime arstilt soovituse anda Villele topeltkoguse d- vitamiini ja kaltsiumit. Lisaks anname veel b- 12 vitamiini. Loodan, et see kõik aitab :) Pluss nüüd alustasime ka Salbumetoliga ja Villel on veidi rohkem energiat igapäeva tegevusteks :)

No comments:

Post a Comment