04/07/2016

Nii lahe on uues kodus ! Hakkan vaikselt harjuma uue keskkonnaga ! Võrreldes keskusega on siin nii rahulik ! Samas poed on siin lähedal ja keskus jalutamiskauguses ca 3 km. Suureks plussiks on veel praktiliselt maja taga algav terviserada. Olen juba nii mõnedki õhtud mõelnud sinna jalutama minna aga pole veel õnnestunud. Ehk homme !
Villegi on saanud uues kodus rohkem iseseisvust, tal on nüüd nii palju ruumi siin rallida. See on nii lahe, et kui ta ratastooli panna siis esimese asjana ta läheb kappide juurde, et saaks sahtlid avada ja sealt asju põrandale visata, väike väänik ! Ja seisulauas jaksab pikemalt seista, eile ja täna seisis peaegu 45 minutit, nii tubli ! Homme peame minema aga südamefilmi tegema ja verd andma laboratooriumisse, sest Ville arst tahab teha analüüsid ja kontrollida ega salbumetoli kasutamisest pole tekkinud kõrvalmõjusid. Loodan, et pole, sest alates selle kasutusele võtmisest on tal palju rohkem energiat ja jaksu ! Kasu võib olla ka lehmapiimavaba dieedist, kuna ma ei tea mis täpsemalt on teda rohkem aidanud siis loodan, et kõrvalnähte pole ja saame selle kasutamisega jätkata :)
Viimasel ajal olen teinud vähe pilte, tahan selle vea parandada ja oma kaamerat rohkem kasutama hakata. Saaks ka blogi jaoks parema kvaliteediga pilte jäädvustada, niiet kui homme on ilus ilm siis on oodata õhtul pildipostitust :D

No comments:

Post a Comment