17/05/2016

Haiguselainel

Oeh. Pole üldse jõudnud kirjutama. Nimelt Villeke jäi haigeks kohe kui me Eestist tagasi tulime. Alguses oli külmetus ja tundus, et hakkab paranema aga siis läks hoopis olukord hullemaks. Kuna Ville tundis end reedel väga halvasti siis läksime kontrolli ja tuli välja, et tal on kõrvapõletik ja sai antibiootikumid ja mingi spetsiaalse palaviku ja valu alandaja. Enesetunne läks tal juba tuntavalt paremaks ühe päevaga aga tundub, et tal on siiski veel veidi halb olla, sest mängida ta ei taha ja kõlbab ainult emme süli. Nädal ta pole saanud olla seisulauas ja ujuma pole saanud minna, samuti pidine vahele jätma füsio ja on selgelt näha, et tal pole enam nii palju jõudu. Oeh. Loodan, et ta paraneb ruttu ja saame jälle alustada harjutustega.
Hakkasin üks õhtu mõtlema, et iga kord kui me kuskile pikemalt läheme ja koju tagasi tuleme jääb meie väikemees haigeks. Iga jumala kord. Ma varsti ei julgegi nii kuhugi minna. Tõenäoliselt on see seotud sellega, et Villel on veidi madalam immuunsüsteem ja seda peaks kuidagi aitama, et ta nii kergelt haigeks ei jääks. Tahaks ikka käija ja uurida erinevaid kohti ja paiku, samuti tahaks Eestis olla ilma muretsemata, et kas Ville saab mõne pisiku juurde või ei.
Olen siin natuke uurinud ja esimese asjana mõtlesin talle hakata andma punase päevakübara ekstrakti või greipfruudi ekstrakti aga siis leidsin internetist  lastehaigla poolt kokku pandud infovoldiku, et neid ei soovitata väikelapsele kuna neid pole piisavalt uuritud ja puuduvad tulemused mõjust väikelapsele. Õnneks on varsti algamas suvine marja hooaeg, niiet äkki õnnestub suvel haigustest pääseda aga sügiseks pean küll mõne hea immusüsteemi boosti leidma. Kui mõnel mu lugejal on jagada soovitusi siis kommenteerige vabalt ! :)
Lõpetuseks lisan Villest pildi, mis tegin meie minipihkusel Eestis, ta proovis oma suure sugulase mütsi :)

2 comments:

  1. Palju terviseid Villele! :) Superkihvt pilt temast 😊😄

    ReplyDelete