22/05/2016

Nii ilusad ilmad on praegu, et proovime igapäev vähemalt paar tundi õues veeta. Õnnestub kaa, sest koer vajab jalutamist ja Villele meeldivad mänguväljakud. Liivakastid ja liumäed ning kiigud. Liumägi on ainult mu seljale raske, sest pean teda koguaeg hoidma seal aga mõned korrad päevas saab ikka alla lasta. Olen ka proovinud teda kõhuli alla lasta, siis ta peab oma pead hoidma ja seegi väike trenn kuna ta kõhuli kodus olla ei taha aga liumäel sobib, sest saab alla lasta ! Ja liivakastis ta istub ka kenasti, sest panen ta liivakasti nurka istuma, siis tal on seal niiöelda toega istumine.

Jagan veel häid uudiseid, järgmise kuu lõpus ootab meid ees kolimine ! Kolime suuremasse korterisse, et Villel oleks ruumi seal ratastooliga rallida ja kuhu kõik tema abitavaar ära mahub ! Praegu on kogu tuba täis seisauda ja muid esemeid, mida Ville vajab. Uues kodus on kolm tuba ja rõdu, pluss suur köök ja vannituba, ootan juba kolimist ! Saabki teha enne kolimist ülevaate asjade seas, mida me vajame ja mida ei. Pole mõtet asju koguda ja hoida, mida ei kasuta või ei hakkagi kasutama.
Veel on mõtetes mõlkumas mõte panna Ville piimavabale dieedile. Olen palju lugenud ja saanud teada, et sma lastel on raske seedida piimaproteiine ja see nõuab kehalt lisatööd. Ja kui piimatooted ära jätta siis peaks lapsele lisanduma veidi rohkem energiat, sest keha enam ei pea tegema lisatööd, et tegeleda piimaproteiinide seedimisega. Sellega seoses pean veel uurima, kuidas saaksin asendada lehmapiima õhtupudrus ja toidukoore pastas või kastmes. Ehk juunis õnnestub piimavabale dieedile üle minna kui olen eeltöö ära teinud.
Juhul kui kellelgi mu lugejatest on soovitusi kuidas asendada piimatooteid siis kirjutage julgelt kommentaariumisse ! :)

No comments:

Post a Comment